Izbraukumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Izvēlies savu pakalpojumu!:

"Labs IT Serviss" ir progresīvi domājoša speciālistu komanda, kura piedāvā saviem klientiem stabilus pakalpojumus.  Izvēlieties vienu no zemāk redzamajiem "Labs IT Serviss" pakalpojumiem, lai uzzinātu par tiem plašāku informāciju. Ja rodas papildus jautājumi vai arī ir nepieciešama precīzāka informācija, sazinieties ar mums!

Ralta EG, IU, Televizoru, audio, video remonts Valmierā

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Televizoru remonts. Datoru remonts. Digitālo TV remonts. Dekoderu remonts. Audio remonts. Videotehnikas remonts. Mūzikas centru remonts Valmierā.

TransElekt, SIA, Autoevakuators24

Pilskalna 5A, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: TransElekt, SIA - uzticama un droša diennakts auto evakuācija Valmierā un Vidzemes apkaimē.  Sadarbojamies ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām. Ierodamies ātri un atrodam risinājumus jebkurā situācijā - tai skaitā varam transportēt ne vien jūsu vieglo automašīnu, mikroautobusus, motociklus, bet arī kravas auto, nodrošināt būvniecības tehnikas transportēšanu, kokmateriālus un visu citu, ko iespējams uzlikt uz auto vedēja platformas. Mūsu modernais aprīkojums ļauj mums pārvietot arī stipri sistus auto, ar bloķētiem riteņiem, bez atslēgām, varam izvilkt no grāvjiem, purviem, pļavām. Transporta pakalpojumi, kravu pārvadājumi, birstošās kravas, pašizgāzēja pakalpojumi. Bāzes vietas Smiltenē un Gulbenē, pakalpojumus sniedzam pa visu Eiropu.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Mirušā transportēšana pa Latviju - 0,70 EUR/ km ✓ Steidzama kremācija (darba dienās, 24 stundu laikā) - 100.00 EUR ✓ Kremācijas zārks - 40.00 EUR ✓ Zārks - no 180.00 EUR ✓ Morga pakalpojumi, saglabāšana - 10.00 EUR diennaktī ✓ Čības, apģērbi, lakatiņi, tautiskās segas - no 15.00 EUR ✓ Sēru runa atvadu zālē - no 100.00 EUR ✓ Sēru mūzika (vijole, flauta, saksofons, solists, elektroniskās ērģeles) - no 100.00 EUR  ✓ Dekoratīvās urnas - no 50.00 EUR ✓ Urnas uzglabāšana virs 45 dienām - 2,00 EUR dienā, pēc iepriekšējās vienošanas - 10 EUR mēnesī ✓ Urnas piegāde līdz mājai pa Latviju - 25.00 EUR ✓ Urnas apglabāšana kapsētā (Rīgā, Valmierā) - 60.00 EUR ✓ Pavadvēstule urnas transportēšanai uz ārzemēm - 20.00 EUR ✓ Urnas nosūtīšana uz ārzemēm - pēc pieprasījuma    ✓ Dokumentu noformēšana (VSAA, SOC palīdzība, miršanas apliecība) - 25.00 EUR par katru dokumentu.

 

✓ Visas cenas noradītas ar PVN ✓ Citu firmu pakalpojumu cenas nav iekļautas ✓ Slimnīcas morga pakalpojumi cenā nav iekļauti ✓ Ievērojam Ministru kabineta noteikumi Nr.600 "Kremācijas noteikumi"

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Bendzulis ir rūpīgs akmeņkalis Balvos. Piedāvājumā ir dažādu akmens izstrādājumu izgatavošana pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam kapakmeņus, pieminekļus un citus objektus.

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jelgava

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Olaine

Olaine, Olaines nov. LV-2114
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem. Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Salaspils

Salaspils, Salaspils nov.
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem.  Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jūrmala

Jūrmala
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kāzu, ģimenes, gaidību, bērnu foto sesijas, izbraukuma foto sesijas jebkurā Latvijas vietā, attālums nav šķērslis (klienta komforta zonā), foto sesijas, fotostudijā. Fotostudijā ir iekārtota atsevišķa telpa, kurā var pārģērbties, lai iejustos dažādos tēlos, izmantot Make-up speciālista un friziera pakalpojumus (par papildus samaksu) un iemalkot kopā ar fotogrāfu siltu tēju vai kafiju. Brīva, nepiespiesta un nesteidzīga atmosfēra. Individuāla pieeja katram klientam. Kopā realizēsim pašas trakākās idejas! Laipni lūgti!

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Poniji.lv - poniji pasākumiem, bērnu ballītēm

Strazdu 5, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ izbraukumi uz bērnu ballītēm, ✓ poniji citiem pasākumiem, ✓ izjāde ar poniju pie mums, ✓ fotosesija ar poniju, ✓ jāšanas treniņi, ✓ skijorings aiz ponija, ✓ horseboardings. Par mums:

Piedāvājam ponijus izbraukumiem uz bērnu ballītēm un citiem pasākumiem, braucienu ponija pajūgā vai ragavās sniegotā laikā, kā arī izjādes un treniņus pie mums uz vietas un citas aktivitātes. 

TUSI BUSI, SIA, pasākumu organizēšana

Gaujas 34-1, Rīga, LV-1026
Pasākumu organizēšana. Bērnu ballītes. Animatori un ballīšu tēli. Radošās darbnīcas. Izbraukuma ballītes. Cukurvate. Lielie ziepju burbuļi. Burbuļšovs. Eksperimenti. Seju apgleznošana. Rīkojam izbraukumu ballītes - braucam pie jubilāra uz mājām, bērnu dārzu, kafejnīcu vai pļavu meža vidū. Sadarbojamies arī ar vairākām ballīšu vietām, kur

Priekatrakcija, IK

Dārza 12a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Cukurvates noma. Popkorna noma. Sporta piepūšamās atrakcijas. Bērnu pasākumi. Izbraukuma tirdzniecība. Sumo noma. Bērnu piepūšamās atrakcija. Batutu noma. Rodeo bulla noma. Telts noma. Ātrās uzkodas, (Tornado kartupeļi, Fri kartupeļi, sorberta pagatavošana). Velokartu noma.

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k-7, Rīga LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.